نصف یک عدد گریپ فروت هشتاد درصد ویتامین C  توصیه شده روزانه را دارد. گریپ فروت های صورتی و قرمز نسبت به گریپ فروت سفید حاوی مقادیر بیشتری ویتامین C و مواد غذایی هستند. ویتامین  Cاز سیستم ایمنی بدن حمایت می کند و موجب بهبود فرایند زهرزدایی در بدن می شود، علاوه بر این ها به تولید کلاژن نیز کمک می کند. خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین C  نیز مانع آسیب رسیدن به کلاژن می شود.

ویتامین ,فروت ,گریپ ,گریپ فروت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فلزیاب تصویری انتنی نقطه زن حرفه ای09909061300 جاست 4دانلود تردمیل توربو فیتنس روستای آبگل روانشناسی آرایشی آموزش فیزیک فارابی طراحی فوتوشاپ